Laguna - Bukmarker - Predstavljena „Plazma Plazmastičarnica“ — jedinstvena knjiga recepata za sve ljubitelje Plazme - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Predstavljena „Plazma Plazmastičarnica“ — jedinstvena knjiga recepata za sve ljubitelje Plazme

U prelepom ambijentu restorana Sofa u utorak, 15. novembra predstavljena je „Plazma Plazmastičarnica“, prva i jedinstvena knjiga recepata sa Plazma keksom.



Gosti su imali priliku da uživaju u dobrom raspoloženju i druženju, probaju ukusne slatke i slane specijalitete napravljene sa Plazma keksom, kao i da se uvere na koje sve nove načine mogu osmisliti svoje Plazma iskustvo.


 
Prisutnim gostima na događaju obratio se panel govornika, među kojima su bili predstavnici kompanije Bambi, Tanja Knežević, brend menadžer, i Nemanja Brković, PR menadžer. Predstavnici kompanije Bambi objasnili su ideju koja je vodila osmišljavanje i proces izrade „Plazma Plazmastičarnice“, kao i ciljeve koje je kompanija imala u vidu prilikom stvaranja ove knjige.



„Izuzetno smo ponosni na kreativni poduhvat i konačni rezultat koji smo postigli stvaranjem ’Plazma Plazmastičarnice’. Ukus Plazma keksa daje neponovljivu i jedinstvenu notu vašim omiljenim slatkim jelima, pa čak i onim slanim, ukoliko volite nešto neočekivano. Nadamo se da ćete se koristeći ovu knjigu pre svega zabaviti, a potom i naučiti nešto novo. Ne zaboravite da je vaša ’Plazmastičarnica’ tu kao smernica i da je svaki recept samo početak uživanja u neponovljivom Plazma iskustvu. Naša želja je bila da vas inspirišemo, podstaknemo vašu kreativnost, a da vam pri tome ostavimo dovoljno prostora da se igrate i eksperimentišete, jer sa Plazmom nikada nećete pogrešiti“, izjavila je Tanja Knežević, brend menadžer u kompaniji Bambi.

Pored predstavnika kompanije, događaj je upotpunila poznata novinarka i radijska voditeljka Gorica Nešović, koja je ovom prilikom govorila o svojim utiscima o „Plazma Plazmastičarnici“, opisala načine na koje pristupa umeću kuvanja i kako prilagođava proces pripreme obroka svom poslu i životnom stilu. Sa gostima je iskustvo kreiranja recepata za „Plazmastičarnicu“ podelila i food-blogerka Milkica Crevar Sakač.
 
< allowfullscreen="" frameborder="0" height="326" src="https://www.youtube.com/embed/ywlpcftyJW0?rel=0" width="580">


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
5 zanimljivih činjenica o fransoaz sagan laguna knjige 5 zanimljivih činjenica o Fransoaz Sagan
24.09.2024.
Na današnji dan pre tačno 20 godina preminula je Fransoaz Sagan, jedna od najčuvenijih spisateljica prošlog veka, kako zbog svojih knjiga tako i zbog burnog života. Sledi 5 zanimljivih činjenica koje ...
više
enriko brici oduševljen sam prvim godinama 20 veka laguna knjige Enriko Brici: Oduševljen sam prvim godinama 20. veka
24.09.2024.
U razgovoru sa italijanskim autorom Enrikom Bricijem saznajemo šta ga je tokom pisanja romana „Enco, san jednog dečaka“ najviše iznenadilo kad je u pitanju život stvaraoca čuvenog crvenog ferarija, al...
više
džesika stojadinović stoya o svom nekonvencionalnom poslu i književnom prvencu laguna knjige Džesika Stojadinović Stoya o svom nekonvencionalnom poslu i književnom prvencu
24.09.2024.
Predrasude su da sam uvek za seks, kaže Džesika Stojadinović Stoya, nekadašnja porno-zvezda srpskog porekla, koja je nedavno objavila književni prvenac „Filozofija, mačkice i pornići“ u izdanju Lagune...
više
prikaz knjige nebeska divanhana priče s nedohodnih nebeskih perivoja laguna knjige Prikaz knjige „Nebeska divanhana“: Priče s nedohodnih nebeskih perivoja
24.09.2024.
Razgovarajući s piscima kako u zemlji tako i u inostranstvu, saznao sam da većini njih u procesu stvaranja knjige najviše muke zadaju dve naizgled proste stvari: pisanje sižea i osmišljavanje naslova....
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.